Hanna - dagens

Slänger in en bild på dagens outfit =) :

Tröja - turkiet
T-shirt - ginatricot
Jeansleggings - ginatricot
(nya)Skor - skopunkten

Hanna - jahapp

Heeej, ledsen för dålig uppdatering, har bara inte orkat.. ;)
Idag så har det inte hänt så värst mkt förutom att jag har haft skola och jag har dessutom hunnit läsa mer än 20 sidor i "Godnatt mr. Tom" .. jag ska nog ta hem och läsa lite eftersom att jag ligger lite efter.. =]
( och på lunchen så hämtade jag mina nya skor av mamma, slänger in en bild på dom sen =) )
efter skolan så for jag och Ronja på konfan eftersom att vi hade bestämt oss för att vara konfaledare =D

dessutom så hade vi ju NO prov igår, och jag kan bara säga att det gick käpprätt åt helvete.. eftersom att Jonas sa att om man hade pluggat på frågorna så kunde man provet, inte att frågorna bara va G så att man skulle läsa mer i boken för att få VG/MVG =O
han sa att det var det här man skulle kunna:


Sen efter maten så ska jag typ till Ken♥, för att sen fara på kosmos.. =)

Och ett stort grattis till Jim som har tagit körkortet! =D

Puss&Kram ♥

Elin - Slutat skolan

Nu har jag just slutat skolan och jag har suttit och läst "Godnatt Mister Tom" och på lunchen idag så skaffade jag GRATIS SMS så nu är det bara att sms med mig :) Nu sitter jag med Kicki och vi sitter vid var sin datorn på skolan.



Det har jag gjort så nu har jag några saker kvar av dagen att hinna med! Är typ hungrig för att det var typ någon äcklig fisk på skolan idag så jag längtar till klockan 15.00 för då får jag äta PLÄTTAR!

Elin - Godmorgon allihopa!

Godmorgon! Nu har jag precis fikat, det blev nudlar för att jag orkade inte smöra mackor.
Idag så ser mitt schema ut så hära! :


Elin - Hmm!?

Asså jag har typ inget vettigt att skriva idag, men jag har iaf varit på skolan och sista passet hade vi NO-prov och det gick ju sådär. Hoppade över 13 fråger :$
OPS!!!
Hahahah men iaf.. Annars idag har jag bara varit hemma och sett lite på Desperate Housewives. Det blev 4 avsnitt. :) Alltså ungefär 123 minuter! Och nu sitter jag och nöter på Nickelback och blir bombad av epostmeddelanden av badoo ;S Men nu blev det nån reklam om att man ska låta bilden stå varje onsdag för att få bättre hälsa osv.
HUR MÅNGA AV ER KOMMER ATT LÅTA BILEN STÅ VARJE ONSDAG?!?!

(Kan ju bjuda på en slumpad bild som jag hade på datorn.)

Elin - Plugghäst • 4

Nu har jag just pluggat på NO:n som vi har prov på imorgon.
Sen har jag sett två avsnitt av Desperate Housewives, ett av avsnittet var ju typ hemskt för att Micke kände typ inte igen Susan för Edie hade som sagt en massa myter om henne osv. Men nu så sitter jag på msn och badoo och chattar med några åsså sitter jag och lyssnar på musik ;)


Hanna - menja klart..

Sitter här på kosmos med Vickan och drygar framför datan som vaaanliggggt .. -.-'
sen så blire väl moppe, cya!

Puss&Kram ♥

Elin - SNÖÖ!

Idag när vi var på skolan så snööööande det :)
Wiiiie! Eller kanske inte wiie men det är ju kul att det snöar med inte ibörjan för då blir det bara en massa slask.
Men det blev det inte idag eller jag han då inte se det. När jag slutade skolan så var det kallt och ingen slask! :)

Annars så gör jag inte så mycket just nu, jag lyssnar på musik och äter gooodis från hemmakväll ;) Gick i på¨det i Sundsvall och köpte. MUMS!

Elin - Sittandes i ungefär 12 timmar!

Nu har jag nästan just kommit hem, har varit i Mantorp + Stockholm som ni vet!
När vi var påväg till Mantorp så tog det lääääääääääge, för när det hade gått 11 och en halv timme så var vi i Sthlm och sen skulle vi åka 20 mil till :O Men när vi hade kommit till Mantorp så skulle vi tydligen inte stanna där så vi fortsatte till Mjölby och stannade på ett hotell för att vi skulle fika. Jag och Matilda trodde att det skulle vara gratis att fika eller inte gratis med att det skulle ingå, men nej. Vi hade fel! En brödbit och ett glas apelsinjuice kostade 75:- :O
Men det var bara att betala, vi körde till Mantorp sen igen och gick in på STCC saken och kollade. Sen gick jag och Matilda runt och kollade vad som fanns där osv. När klockan började närma sig 15.00 så kollade vi på tävlingen och då var det typ en som körde motorcykel eller något sånt, han låg skit bra till men sen så hände det något så han voltade och sånt. Han flög typ in i en järn sak ;S
När vi var på väg till Sthlm så stannade vi av på någon sak och skulle äta. Jag kommer ALDRIG äta där igen. Usch säger jag bara, jag beställde typ köttbullar och potatis sen så ville jag inte ha lingon. Men jag fick lingon och mina köttbullar var typ frysta inuti. Men när vi hade kommit till hotellet i Kungens Kurva så var det lite bättre, fast polen var kall eller vattnet kanske man säger. Men imorse så var det bra frukost, plättar osv, mums! Sen satt vi och busringde till MUSLIMER på hotellet! Super skojj, fattade typ inte vad dom sa ;)

Hanna - <3

Jag älskar dej Ken, du är mitt allt <3

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Puss&Kram ♥

Hanna - igår..

jahaaa, nu sitter jag här.. trött som vanligt efter en ganska lååååång natt.. =)
det började ju såklart med att jag var med typ folk och vi va uppe i backen å grilla, bl.a Magne, Mathis, Tim och Henke.. sen så komme det och gick folk lite sisådär.. sen när elden hade slocknat så drog vi ut på en sväng med mopppeeeeennnn.. haha
sen så skrev Tony att vi skulle hitta på nåt, så jag for hem och lämnade moppen och for iväg med hans bil.. då han lyckligtvis hade varit så duktig att han hade "pajat" stereon.. (fast det var bara glapp) men gissa vem som fixare? =D (jag =])
sen så hämtade vi upp Adam, och sen Robert&Eve också så då drog vi en ragg.. efter det så for vi på gummi där vi då skulle basta fast bastun funkade inte, så vi satt som bara där.. =)
sen så lämnade vi av Robert och Eve och hämtade upp Bruna istället, och sen for vi hem till Adam eftersom att han va ensam hemma.. =) så då lyssna vi typ på musik hela natten, så jag somnade kanske runt halv 7 tror jag? och sen så komme jag hem 11 typ...
fast när vi va ute med bilen så såg vi världens norrsken =D
det va skitfint



Sen idag så har jag varit i missionskyrkan för att prata om våran konfatid, och efter det så har jag varit med Mange och Tim å kört lite moppe.. =)
Får väl se vad man hittar på ikv, hare!=)

Puss&Kram ♥

Hanna - orientering..

Hejhej, sry för dålig uppdatering idag.. fast det är för att vi har haft orienteringsdag i springliden idag..
Det gick väl ganska bra sådär, fast det som inte var så kul var att det hade just spöregnat så det var jätte blött i skogen.. ;S Vilket gjorde att det blev skiiitblött för att man skulle springa genom en massa myrar osv.. Det gick till så att man fick en karta, ett stämpelkort och en kompass där man då skulle hitta typ 11 kontroller på G nivå, och 13 kontroller på VG/MVG nivå.. Fast jag fick iaf VG som tur va =)
äre ingen mer än jag som tycker att orientering är typ aaaastrååkigt ? -.-'


så nu sitter jag här med mina älskade poopcooorn och har nyss kommit in efter en lååång moppe sväng med Tim, David och Magnus.. Jag fryser som saaataaan eftersom att det är kallt och det regnar =O

Men nu ska jag gå och he på en film, cya! =)

Puss&Kram ♥

Hanna - kosmosss

just nu så sitter jag här på kosmos med Bääccaaa och äter nån melongodissak.. =]
Rebecca säger - "Ovanligt att vi ät... :]" *fniss*

sen så ifall det är IDOL så ska vi nog se det, åsså kanske vi drar en svängom på hockeymatchen som är typ ikväll halv 8.. =) tror jag.. =]

menmen, nu ska vi bara ringa till magnus och sen får vi se vad vi hittar på.. =)
peeaaaccceee oouuutttttt =D

Puss&Kram ♥

Hanna - bääccaa =]

ska jag citera jag och Rebecca vad vi sjunger hela tin.. =]

"Let's have some fun this beat is sick, I wanna take a ride on your disco stick..
Don't think too much just bust that kick, I wanna take a ride on your disco stick.."

(Lady GaGa - Love game)

Hanna - skolkortet..

Idag så har vi haft det fruktansvärda skolkortet ;O
asså jag vet inte hur jag lyckas, men jag lyckas alltid se mobbad ut på korten.. -.-'
och som pricken över i:et så hade vi ju enskilda också ;p
haha fast det som var roligt var att de här året så fick vi klä ut oss, så jag kan lova att om man skulle få se våran klass så skulle man skratta x)
fast för jag och Rebecca vare inte så roligt, för vi gatt täcka över texten där det stod ''P.s Elias är bäst =)''... fast istället så signerades våra tröjor av Jonas, där han skrev BRUN- (på min) (&) SÅSEN (på rebeccas) =)

så snart så kan man väl fara och hämta ut katalogen för att se hur hemsk man såg ut.. x)
dessutom så ska jag och mamma fara och hämta ut våra konfakort.. och beställa kläder&skor =]

sen när brorsan kommer hem från Lycksele så ska jag göra mat, får se vad det blir =) hare så bra!

älskar dej Ken ;* <3

Puss&Kram ♥

Hanna - hahaaaa

heeeeeeeeej =)
just nu så sitter jag vid datorn, ASTRÖTT.. har typ inte sovit på 48 timmar ;p

Jag har nyss varit med Rebecca för att vi skulle tänka ut hur vi skulle se ut imorrn på skolkortet, så vi gjorde dom här snygga t-shirtarna:

där nere ståre "Elias är bäst =)"
=]


Och sen så har jag faktiskt hunnit fixa till hennes naglar lite tvärt, eftersom att hon tjatade så mkt om det.. =] :

ungefär sådär =)


Sen så har jag ju lite att berätta om vad som har hänt nu under Tisdag/onsdag.. =)
som jag sa tidigare så börjare med att jag steg upp vid 6 för att hinna ta bussen till Lse där Evelina då skulle möta mig, vilket hon då gjorde. Så då följdes vi åt till elevhemmet för att jag skulle få se hur Evelina bodde där..
Sen när hon då hade lektion så for dom ner till skolan, fast dom komme typ tillbaka direkt för att dom tydligen inte hade någon lärare, så vi var några som gick en sväng på stan ist =D
Sen så blev jag och Evelina så hungriga så att vi gatt ju gå på IBBES där vi beställde varsin Carlzone(?) som då komme ut och såg ut såhär:

Visst var chefen snäll? =D Det var bara vi som fick sånna pizzor =}


Sen efter det så gick vi tillbaka upp på elevhemmet där vi satt vid datorn en stund och tittade på Family guy och åt gooodiiiissss.. ;p 
Fast när vi hade sett avsnittet klart så gick vi ut och satte oss i allrummet där vi såg på tv tills Mattias, Johan och alla dom komme dit =P (jag minns inte alla namn =])
haha så då satt vi där ett tag fast sen så gick dom iväg och åt så då var jag och Evelina och typ härjade runt överallt..
sen när Mattias och Calla(?) komme tillbaka så for dom ner och tvättade kläder, så jag och Evelina vi gick ju dit ner.. och det slutade med att jag och Evelina hade nån slags wrestling medans dom satt och tittade på och skrattade som fan eftersom att jag och Evelina drog lite fina vurpor.. x) Sen så gick vi upp och skulle se film, så först så såg vi klart Torkel i knipa och sen efter det så ville vi se en skräckis så då såg vi Halloween, vilket var typ den sjukaste film jag har sett =O Efter att alla filmerna vad slut så skulle ju jag och Evelina gå och lägga oss i hennes rum, men hon vågade inte sova där.. så det slutade med att vi bar in madrassen i Mattias rum och låg på hans golv å sov.. haha klockan va då typ runt 4 tror jag ;p

Sen när vi skulle stiga upp så hade Evelina&Mattias lovat att följa mig till bussen när klockan var typ halv 6 på morron, fast Evelina orkade inte så jag och Mattias gick dit..

haha då var jag ju så duktig så att jag somnade på bussen så jag höll på att missa när jag skulle av i Norsjövallen, och eftersom att jag gatt va där i en halvtimme så gick jag upp och hälsade på Jesper.. =)
Sen så åkte jag med skolbussen (via rentjärn) tillbaka till lilla Malå där jag blev upphämtad av min pappa så att jag skulle få komma hem och fixa till mig och borsta tänderna osv.. =)

Och som tur var, så slutade vi 10 i 12 idag =D tur de eftersom att jag typ höll på att somna på tyskalektionen.. -.-'

Nu har jag inte så mkt mer att skriva så jag ska dra nu.. =)

Älskar dej Ken ;* <3

Puss&Kram ♥




 

Elin - Jag camar!

Ja just det, rubriken säger allt, jag har tråkigt så jag slumpade någon att cama med och det blev julia,, hon ville inte vara med så jag får väl bara visa mig då...

Lite av min outfit kom ju med också :)
Tröja ifrån Gina :D

Elin - Wiifit :)

Nu har jag just kört wiifit och jag missade 13 saker när jag körde slalom..
Jag tycker att det var skit svårt med sen skulle Lina testa och då vågade inte hon köra samma sak så hon kör något med fotbollar :)
Hahah :D

Hanna - Lycksele ffs

Haha just nu så sitter jag här i datasalen... i Lysksele med Evelina! =)
Kände bara att jag ju nån gång gatt komma och hälsa på henne här i Lycksele och se hur hon hade det =) Så vi får väl se sen vad jag kan hitta på medans hon är på hennes bajslektioner, skulle typ prata i telefonen med en viss person om han kommer ihåg det =]

Dessutom så har jag planerat att jag ska fara och träffa Elina som jag inte har träffat sen Musik vid Malån..=) Det var skitskojj, så jag har saknat dej gmn, kommer att bli kul å träffa dej igen=)<3
åsså kanske vi ska träffa några andra också om dom har tid för det.. =)

haha jag har inte så mkt att skriva nu så detta blev ett kort inlägg, äter ju chips =]

men hare så bra, kommer hem till Malå igen ikväll =)


förlåt älskling.. saknar dej.. ;* <3

Puss&Kram ♥

Hanna - trååååååk

haha just nu så har jag inte så mkt att skriva.. =)
Så just nu så sitter jag och snackar med olika folk på msn, apberget och tittar runt lite på youtube.. =) Sen så får vi väl se om jag kanske hittar nån att vara med så att jag tillexempel kan fara på kosmos eller nåt.. =)

Asså äre inte nån mer än jag som längtar tills den här filmen ? =D :

Eftersom att ettan "Män som hatar kvinnor" va så bra, så längtar jag tills den här filmen kommer ut =D



Kommentera mitt diarium på apberget (FannysHanna) =]

Puss&Kram ♥

Hanna - bajs..

Hejhej, har haft en dålig start nu på morgonen så därför har jag inte hunnit skriva så mkt..
Alla dagens planer har nu blivit bortspolade för att jag inte fick fara till Lse och hälsa på Evelina.. Men kanske skulle få fara imorrn men det blir inte lika kul.. =(


Så nu har jag ingen aning om vad jag ska kunna hitta på idag, blir väl att sitta hemma och tråka vid datorn.. som vanligt......
Skriv om ni vill hitta på nåt så att min dag kanske inte blir helt förstörd..
070-2834831

fattar ni inte att jag är less det här?! Jag orkar inte mer....

Puss&Kram ♥

Elin - Badoo!


Blev medlem där igår för att jag hade fått en massa mail om att folk hade skrivit till mig. Så jag gatt kolla vad det var :) Det var ju ganska så kul men det sög ju att man inte kan ha sin riktiga ålder :] Hahaha xD
Men iaf så var det många som skrev och var sociala och tervligt :) Båda dom man känner och inte känner, hehe :)
Men idag har jag inte hunnit göra så mycket, jag har duschat och gjort mig klar och sen har jag kollat igenom NO:n :/ TRÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅKIGT! 
Senare ska jag väl se om jag kan hitta någon att vara med och sen kanske plugga ett tag. Har ju ingen skola idag eller imorgon, så jag kan ju göra som ja vill :) MOAHHAHA! Om ni undrar varför vi är lediga så vet inte jag heller det, hihi^^,
Piiiiiinsamt!

Hanna - IDOL

Ledsen för att jag har haft en dålig uppdatering idag, har bara inte orkat skriva nånting... =/
Menmen, jag började dagen med att stiga upp typ halv 1 och gick ner för att jag inte orkade ligga kvar i mitt rum medans mamma va där och bytte gardiner.. (?)
Sen så när jag skulle äta frukost så kände jag att jag hade typ ingen aptit, så min frukost blev det här:
älskade O´boy <3

Sen så har jag suttit och sett reprisen på IDOL typ tre avsnitt ;p fast då såg jag den här talangen:
Karolina Goczkowska
Jag tyckte faktiskt att hon var rätt så bra =)





Eftersom att vi är lediga måndag&tisdag så hoppas jag på att få fara och hälsa på min lilla Evelinhah som bor i Lycksele (=/) så jag ska nog bara tjata på mamma liiiiite till (aa'           taaagggaaa ;D


Puss&Kram ♥

Hanna - scaaaryyy

Heejsan, jag har nyss suttit och sett en bit av "The Grudge 2" vilket är typ en av dom läskigaste filmerna =O

Sen har jag suttit och sett på Mtv video music awards fast just nu så sitter jag framför datorn och äter mina Mentos som jag fick av mamma =D Sen får vi se vad jag hittar på..

Puss&Kram ♥

Elin - Stan

Nu har jag kommit hem till Ida ifrån stan. Där köpte jag ett par jeans för 299kr och ett par tights för 179kr :D sen har jag inte köpt så värst mycket mera :D Sen ska ja vara med en kompis och vi får väl se vad vi hittar på :D Och just nu så ser jag ju på tv igen.. Kollar ännu på MTV men nu är det "MTV video music awards 2009" Ha en bra kväll allesamman! :*


Hanna - hjälp!

Jag har nu suttit och tittat igenom en massa olika skal till min iPod, men jag kan inte bestämma mig=/
Så ni får hjälpa mig =D :

1.

2.
 
3.
 
4.
 
5.
 
6.
 
7.
 


Välj vilken ni tycker är snyggast.. =)

Puss&Kram ♥

Hanna - mamsen

Gomorron säger jag bara =)
Vaknade typ vid 11 tror jag, minns inte riktigt..=) Men iaf, då gick jag och Ken ner och jag gjorde nudlar och sen satte vi oss ner och såg på Wipeout US.. haha det är typ sjukt, fan va man skratta x)
Sen när vi hade sett det så for Ken hem för att han typ skulle på den där saken igen (?) =)

älskar dej *KenLundgren* ! <3

Fast nu har ju kära mamma nyss kommit hem från Turkiet! Kolla vad jag fick =D

TACK MAMMA! =D

Jag har också hunnit titta på lite kläder och skor, det här blir nog dagens beställning får vi hopas =) :


Puss&Kram ♥


Elin - Pump!

Idag har vi varit och tesat pump och det gick ju bra men det var jobbigt, när vi var klara med träningen så skulle vi stretcha och det var ju det roligaste för när vi skulle he armarna bakom ryggen så skakade dom sönder, hahah xD Sen har det inte hänt så mycket mera idag. Sitter och ser på made nu och det är typ en diva som ska bli BMX-förare.. Hahaha det ser förjävligt ut :$


Hanna - diiscoo

Jaa jag har nyss kommit hem, har varit på ett "disco" för 4-6an men vi var typ bara utanför och snackade typ och handlade lite ur "fönsterkiosken" =)
Hahah men det var iaf ganska trevligt.. =)
Men sen så vare typ läskigt för vi skulle gå upp till gympahallen å hämta nå handskar, där det typ nyss hade "spökat" =O Men då när vi gick in så hämtade vi handskarna osv.. fast då typ finna det en dörr där som va låst fast när vi stod just vid den så typ stängdes den =O så alla blev ju typ skitskrajja så vi gick tillbax.. =)

Så nu sitter jag här och fryser, eftersom att det va så kallt ute, medan jag väntar på att Ken ska komma hit eftersom att han har varit på släktträff i typ Småberg eller vad det nu hette =) Så vi får väl se vad vi hittar på... =]

Puss&Kram ♥

Hanna - YES!

Jahapp, nu sitter man här ensam hemma med brorsan min för att pappa drog till stan där han skulle hämta mamma som nyss har kommit hem från Turkiet där hon har varit i en vecka med min moster.. =) Men pappa sa också att han och mamma ska sova i staaaan, så jag och brorsan blir ensamma hemma ikväll! =D
jag längtar tillbax:


Snart så ska jag nog fara ut med Magnus för att se vad man kan hitta på ute nu när Ken är på släktträff =/ Menmen ska nog ta och ringa Magnus nu.. =)
+ att jag nyss har fixat till mina naglar, nån slags ''fransk manikyr'' =]
men vi kanske ses ute, hare bra! =)
läs Magnus blogg här

Puss&Kram ♥

Hanna - hjärtat,

Justja, jag glömde att berätta att jag och Ken har varit tsm i en veeckaaa idaaag! =]
jag älskar dej bby ;* <3
KenLundgren <3

Puss&Kram ♥

Hanna -
Jaaaaah, sitter här med Kään och drygar framför datorn =) Sen så ska vi väl se om vi kan hitta på nåt =)
läs Kens blogg här =P

Puss&Kram ♥

Hanna - coolingVikkan

Nu sitter jag här med coolingVikkan och vi drygar framför bloggarna..=)
läs hennes här.. =D

Puss&Kram ♥

Hanna - musik=)

Just nu så sitter jag här med Lina vid en av skolans datorer och väntar på att vi ska ha musik..=) vilket faktiskt är rätt så kul och vi spelar en ganska lätt låt som heter Zombie.. =)
Vi har nyss haft matte vilket sög bajs eftersom att jag nästan inte mindes nåt =S Menmen, ska typ dra nu.. =)


Puss&Kram ♥

Hanna - sugar in the morning..

Jaja, nu har jag lite bråttom så det här blir ett kort inlägg.. =)
Men gomorron iaf, nu på morgonen så har jag hunnit kamma håret, fixa till det, klä mig, sminkat mig, borstat tänderna och till och med fikat lite =]
men nu ska jag skynda mig ner på skolan och möta Evelina, ses =)


Puss&Kram ♥

Elin - Löshår!?


Det har varit dåligt uppdatering nu för mig men jag har prov i matte imorgon sen nästa vecka har jag prov i NO.
Kolla bilden (den säger allt)

Hanna - kladdkakaa

Just nu så sitter jag här med Evelina och vi har nyss bakat en skiiitsnygg kladdkaka! =)
Så när den har svalnat lite så ska vi gå och ta en bit =D


Snart så blir väl att fara på kosmos, kanske ses där.. =)

Puss&Kram ♥

Hanna - NO

Just nu så sitter jag här på skolan med Rebecca och vi taggar på att snart ha no, vi ska ju labba typ ? =) eller nyss så sa Jonas att vi skulle göra klart frågorna först.. (?) =S
Så vi får väl se vad som händer.. =)

Btw så är mina skor och sockar JÄTTE BLÖTA, för att när vi hade orientering så skulle jag och Rebecca gena över nånting som såg ut som en liten stig men när vi gick där så sjönk man typ ner 400 m, för att det var egentligen en  jätte stor MYR !
Så när jag kommer hem så blir det att byta skor direkt..

men ska dra på no:n nu, cya ! =)

Puss&Kram ♥

Hanna - bääcca =]

Nu ska jag snabba mej upp och byta kläder för att sen bege mig till kosmos med Rebecca så detta blev ett kort inlägg =) Hare!

Puss&Kram ♥

Hanna - chokladbollskakaa

Idag så hade vi kortdag på skolan eftersom att det är onsdag så slutar vi halv 2, så då for jag och Rebecca hem till mig för att vi skulle baka, men när vi kom hem så hade inte blockchoklad så vi gatt fara ner på ICA..
Där nere så köpte vi det vi skulle och sen så träffade vi Magnus och han följde med oss och for hem till mig och bakade den här godingen:
man ser inte så bra men det är iaf chokladbollskaka =]

Sen så åkte vi med Magnus och hans brorsa Tomas och vi for baki berge (?) där dom skulle hämta några grejjer till nån bil, så då passade vi också på att kolla på Manges 240..=) (måste bara lägga ut en bild på den =]) :


Sen när jag komme hem så åt jag av pappas jättegoda pannkaka, och sen ikv så ska jag nog fara på kosmos med Rebecca och se på IDOL ffs! =D

Puss&Kram ♥

Elin - Jahapp

Nu får man väl ta och börja om att skriva då, mina inlägg blev ju borttagna..
Jaja men det är väl sånt man får leva med, eller?! Idag har det ju varit friluftsdag och det sög ju som vanligt osv.
Annars har det inte hänt så mycket mera idag, har varit med Ronja och vi såg på Idol. Det var en massa bra idag :) Hehe men nu ska jag svara på mina kommentarer som jag har på min blogg, synes :)
/ Elin!

Hanna - dagens outfit

Det blev en snabb outfit idag eftersom vi typ skulle ut i skogen:

Rosa kofta - Cubus
Mjukisbyxor - Gårdsrådet FG Kosmos


Hanna - friluftsdag..

Idag så har vi haft friluftsdag på skolan, så jag hamnade på en plats som heter Nölviken =)
Vissa av oss skulle gå dit, medan andra skulle tydligen paddla kanot dit, så det blev så att jag gick dit med Kään =)
När vi komme fram så träffade vi Rebecca som då hade paddlat kanot dit med nån random person, så vi satte oss på en bänk och tjockade oss med godis och dricka! =D
När vi hade suttit på den där bänken i typ 2 timmar så skulle vi gå och kolla om toaletterna va öppna, men dom var låsta.. usch för att pissa ute i skogen, som Rebecca sa =P
Så ist så gick jag, Ken och Rebecca ut i skogen vid tennisplanen där vi hittade en fin liten eldstad som jag klottrade lite saker på =]
Sen när vi tröttnade på att sitta där ute mitt i ödemarken så gick vi tillbaka och då vart det tydligen lunch.. Men eftersom att vi tre inte ville ha palt så grillade Ken korv, men sen så helt plötsligt när han hade grillat klart den s ville han inte ha den längre så då gav han den till Jonas.. =]
Efter lunchen så hade vi inte så mkt att göra så Ken bestämde sig ganska spontant att visa oss den lilla stugan som va typ längst upp i backen! Så vi gick dit och kollade, huset var inte så fint men utsikten va fin! =D

Sen så när vi skulle fara så for Rebecca med kanoten igen och jag och Ken gick.. =) haha vi va inte snabb för vi gick typ sist.. (a) sen när vi komme tillbaka på skolan så hann vi just i tid till att se 400m löpning vilket faktiskt gick rätt så bra, bra jobbat ni som deltog!=)

Till middag idag så gjorde pappa någon wierdo kyckling med jordnötssmör i, det låter jätte äckligt men det var faktiskt ganska gott =):


Puss&Kram ♥

Hanna - kaakaa

Hej allesammans. =)
Just nu så sitter jag vid datorn(som ni kanske märker) och pratar i telefon med Elias och jag har nyss ätit ur mina jätte goda chokladkakor!=D fast dom var nästan slut så jag fick bara två stycken för att brorsan har ätit upp alla =( Ungefär såhär såg dom ut:
fast utan pärlsocker

Senare ikväll så ska jag och Rebecca fara på kosmos och se om man kan hitta på något där.. =) så vi kanske ses där alla Malåbor ! peace..

Puss&Kram ♥

Hanna - chacha

Hejhej =)
Har inte så mkt att skriva om idag för att den knappt har börjat, så då passar jag på att skriva lite om gårdagen ist..
Det började med att jag var med Evelina och vi var hemma hos mig, sedan runt 5 så åkte vi ner på busstationen för att vi skulle plocka upp hennes kille Fredrik.. Sen så for vi på malåkiosken där jag träffade Mathis och Magnus så vi for upp till Forum där vi träffade Bruna, Julia, Alice, Robert, Tim, Bianca och Tobias där vi satt och chillade ett tag.. Sen så ringde vi runt till lite folk eftersom att vi hade bestämt att vi skulle fara upp och grilla i backen i ''kåta kåtan'', så vi drog ihop några pers och for dit.. Vi grillade korv och flamberade bacon i Champis, dom som smakade sa att det va jätte gott ? x) Haha och sen hade vi några pantflaskor som vi inte visste vad vi skulle göra med, så vi bestämde oss för att vi skulle spränga dom i elden vilket vi gjorde.. Den första flaskan smällde faktiskt som vi ville, men sen när vi skulle ta den andra så ville den inte sprängas så då sa Kasper att Andreas skulle lägga in den i elden för att då brukar den ju bara ''pysa'' ut luften.. så han la in den och då blev det en stor jävla fet smäll, och jag fick en stor glödbit i min sko som typ fastnade där inne ;P haha men what ever, så sen när det började bli tråkigt så drog vi ju ut på mopperaggen runt om i Malå ett tag och sen så for jag hem.. =) När jag hade kommit hem igen så bytte jag kläder och sen så gick jag och mötte Ken på MB och vi gick en sväng runt Malå och sedan bar det av hem till mig.. =) Där vi låg och såg på Gustaf 2 tills båda vi somnade och vaknade efter 3 någon gång då Ken for hem och då jag äntligen lyckades somna =) Men trevligt igår det hade jag! =D
+ att vi pimpade min telefon med Nalle Puh:

Så man får ju se vad man hittar på ikv, eftersom att planerna inte blev som dom skulle.. =(

Är det nån mer än jag som tycker att Elin borde skriva snart?=) kom tillbaka Elin ;)

Puss&Kram ♥

Hanna - ''Säg det inte till någon''

En bra bok som jag skulle kunna rekommendera är en bok som heter ''Säg det inte till någon''..
Den läste jag när jag var i turkiet och jag tyckte faktiskt att den var rätt så bra =)
Här kommer handlingen:
''När Kathy var tolv år gammal skickades hon till ett av de många Magdalenatvätterier som katolska kyrkan under hela 1900-talet drev på Irland. I dessa ökända arbetsinrättningar tvingades tusentals flickor utföra slavarbete under ohyggliga förhållanden. Somliga av flickorna var föräldralösa, vissa gravida, medan andra helt enkelt betraktades som en ''samhällsfara''. De inspärrade flickorna hindrades inte bara från att ha kontakt med familjen och omvärlden, utan utsattes också för grymma bestraffningar och sexuella övergrepp av såväl personalen som besökare från katolska lekmannaorganisationer.
  Kathy föll offer för en av dessa våldtäktsmän och födde bara några veckor före sin fjortonårsdag sin lilla flicka Annie. Flickan led av en svår sjukdom men levde tills hon var tio år och utgjorde det enda ljuset i Kathys olycksdrabbade liv.
  Kathy O´Beirne berättar ingående och öppet om sina tragiska erfarenheter, men det mest anmärkningsvärda är ändå den karaktärsstyrka som lyser igenom hennes mörka berättelse. Det är denna styrka som har gjort det möjligt för henne att överleva och fortsätta sin kamp för att uppnå rättvisa.'' 

Detta har Kathy själv skrivit:
''Jag tycker att det var nödvändigt att berätta min historia. Den kändes som en vulkan som ständigt var på väg att få ett utbrott. Ondskan var så stor, och en röst inom mig ropade: 'Rättvisa!' Inte bara för mig, utan för så många, många fler''

Det hemska med den här boken är att det är en sann händelse..


Puss&Kram ♥

Hanna - tråk.

1. Vad heter du? Hanna Örnberg
2. Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Hannabu ffs!:) (från Ken:])
3. Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Hanna ?
4. Vilket stjärntecken är du? vattuman
5. Vilken årgång är du? 94
6. Vart bor du? malå
7. Bott utomlands? nope
8. Flyttat antal gånger? typ tre ? :)
9. Vart skulle du vilja bo? haha inte då här x)
10. Vilken skolklass? 9c ! ;D
11. Vad vill du bli när du blir äldre? ingen aning... -.-'


UTSEENDE
1. Hur lång är du?
1,68 :}
2. Hur mycket väger du? typ 40 nåt..
3. Hårfärg och frisyr? Mörkbrunt över, blont under.. Axellångt
4. Ögonfärg? isblå ;D
5. Mest nöjd med? min lilltå :O
6. Minst nöjd med? min stortå :O
7. Skostorlek? 37/38
8. Glasögon? nope
9. Gar du några piercingar/tatueringar? öronen, näsan och naveln :) 8st..

FAVORITER
1. Filmer? dom som mamma hyr.. :]
2. Låtar? knock you down - Keri Hilson
3. Årstider? sommar
4. Mat/dryck? det som päronen lagar :}
5. Djur? vovvaaar :]
6. Färg? rosa ffs
7. Parfym? escada
8. Tv-program? Simpsons! 
9. Ämne i skolan? matte typ...

KLÄDER

1. Vad använder du just nu för jacka? en från stadium..
2. Vad använder du just nu för skor? tygskor
3. Favoritfärg på kläder?  Det som passar :)
4. Favoritmaterial på kläder? mjukt?:]
5. Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? mina mjukis..=)
6. Favoritaffärer? gina tricot, hm, nelly osv..
7. För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? håller inte räkningen
9. Vad har du för byxstorlek? vet int
10. Vad har du för tröjstorlek? beror på

DITT RUM
1. Stort, litet eller mitt emellan? stort
2. Vilken färg på tapeterna? rosa/lila
3. Vilka färger går rummets inredning i övrigt? rosa/lila & vitt
4. Favoritmöbel i rummet och varför? sängen, för att den är stor.. :]
5. Vad vill du ändra där inne? tapeter!
6. Vad har du där inne av följande:
a) Tv? ja
b) Video/dvd? ja
c) Dator? ja
d) Stereo? ja
e) Telefon? min ja:]
7. Vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster? grannarna
8. Vad gör du oftast i ditt rum? film eller sooovaa..
9. Vem förutom du brukar sova i din säng? min mobil:]
10. Favoritpryl i hemmet? datorn, tvn och sänger ofc..

BLANDAT
1. Vad heter din morfar?
Ingemar
2. Var har du i din:
a) Jackficka just nu? skolnyckel, minilampa(?)
b) Jobbväska just nu? ?
c) Handväska eller liknande just nu? laddare, iPod, tuggummi, hörlurar osv..
3. Vad är du beroende av? mobilen.. (aa'
4. Vilket land kommer du i från? svergie?:]
5. Vilken sorts lipsyl använder du? nivea
6. Vad tror du på? allt som är trovärdigt?
7. Vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? ingeeen...
8. Vad köpte du senast? tuggummi.. :]
9. Har du nåt husdjur? nej :(
10. Vad bor du i? ett hus

GREJER
Plånbok: en plåtsak..
Tandborste: en rosa
Smycken: massor
Solglasögon: massor
Underkläder: massor
Nagellack: massor

Puss&Kram ♥

Hanna - dessa tandläkare..

Heej, just nu har jag inte så mkt att göra så jag passar väl på att slänga in ett inlägg.. =)
Idag så har jag varit hos tandläkaren, vilket är en av mina största fobier =O kan dom aldrig låta mina tänder va! =]


Sen så har jag inte gjort så värst mkt, jag har varit en stund hos Carro och varit med hon och Magnus.. =) Sen så for jag och Magnus hem till honom där han satt vid datorn en stund medan jag satt och tittade på medans hans brorsa Tomas spelade nåt wierdo spel på xbox.. x) Sen så sa mamma att det va mat så då for jag hem, så det blir snart mat och sen så kanske jag ska baka eller nåt.. får se vad man hittar på =D 

Justja, jag måste ju hitta en praoplats nu! Attans!x) Någon som har något förslag? =]

Puss&Kram ♥

Hanna - ojjsan..

Och jag glömde berätta en sak i det förra inlägget, att jag träffade Henrik och Kasper på stan ! =D
skiit kuuuul.... :)

(kasper tvinga mig att skrivare =])

Puss&Kram ♥

Hanna - skell

Heei, igen.. =)
Imorse blev det ganska så mkt kaos, eftersom att jag vaknade 10 över 8, när vi börjar skolan halv nio.. och som pricken över i:et så spöregnade det också, och efterom att jag körde moppe ner så va det inte så värst mysigt.. -.-' Men jag tog mig iallafall ner på skolan ungefär i tid.. =)
Idag så slutade vi typ 10 över 12 vilket var vääääldigt chill eftersom jag och mamma hade bestämt oss för att fara till stan och hälsa på mina kusiner och shoppa lite =D
Så vi drog hit vid tolv och hamnade på stan där jag köpte lite kläder (bild kommer sen), så nu sitter jag här hos mina kusiner och degar framför Pias bärbara medans jag och Alfred sitter och ser på Shrek =D
Hare bra så länge, kommer hem imorrn! =)

Puss&Kram ♥

Hanna - förkyld..

Hej igen ! Min dag har varit bland dom tråkigaste ever, för att imorse när jag kom på skolan så kunde jag inte vara med på gympan för att jag är förkyld -.-' så vi fick vara inne och se på när killarna hoppade höjdhopp och det var då vi som fick stå vid sidan av och lägga upp den där pinnen när dom rev :) Sen så hade vi några lektioner innan vi slutade.. :)
Jag passar på att slänga in en bild på dagens outfit också:


När jag kom hem så åt vi middag jag och brorsan medan mamma och pappa va på träningen så det blev typ nån slags palt.. :) Så vi satte oss ner i vardagsrummet och åt medans vi tittade på I am legend (--v) jag tycker faktiskt att filmen är ganska bra, men det är så sorligt när hunden dör :(


så vi får väl se vad man kan hitta på ikväll, ha det bra så länge! =)
btw, förkylning suger! x)

Puss&Kram ♥

Hanna - släppen..

Gårdagen började med att jag steg upp typ 10över7 för att jag skulle packa mina saker för att vi skulle till släppen och sova över med alla nior. Sen efter att jag hade packat mina saker och fikat så for jag på skolan..
På hkn så började vi med en sak där man är en grupp som ska typ planera sina egna ''middagar'' så den här gången så var det soppa och vi gjorde någon rolig kycklingsoppa

Sedan när klockan var 15över1 så får vi till släppen.. När vi kom fram så packade alla upp sina saker och sen så fick man typ hitta på vad man ville.. Så dom flesta började ju springa runt och hålla på (bl.a jag och Rebecca :]) och sen så hade lärarna planerat att vi skulle fara till badstranden och bada&äta där, men det va ju typ überlångt att gå dit :O men sen när vi kom fram så gjorde lärarna hamburgare till alla och sen gick vi tillbax.. Så då var vi några som sen hittade på att vi skulle sitta nere i källaren och typ umgås så det gjorde vi :) Sen blev det så kallt så vi gick upp och la oss ist.. :) Fast sedan så tyckte jag och Rebecca att det började bli lite gayigt(--v) så vi gick och hittade på andra saker ;)

Sen när vi skulle sova så hade alla sagt att vi inte skulle sova där nere i rummet vi låg i, men det slutade med att det typ bara var jag, emil och david som va vaken tills vi somnade tillslut.. :)
Sen när jag kom hem efter 11 så åt jag lite mat och sen somnade jag och vaknade halv 6, så nu ska jag fara på kosmos med Elin :)

Puss&Kram ♥


RSS 2.0